Klubben

Hvidovre Sejlklub Suset

Hvidovre Strandvej 31H, 2650 Hvidovre

Telefon nr.: 36781843
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontoret har åben torsdage 18:00 til 18:30

Telefonnummer til Hvidovre Lystbådehavn: 36781843
Mail til havnen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Havneassistent Jonna Andersen: Telefon 81440710

 

 

Klubbens formål er at fremme sejlsporten i Hvidovre ved kap- og fællessejladser samt uddanne elever i praktisk og teoretisk sømandskab.

 

Hvidovre Sejlklub Suset holder til i klubhuset på adressen Hvidovre Strandvej 31 - 33. Her kan man iøvrigt personligt gøre sine klubforretninger hver torsdag fra kl. 18.00 til ca. 18.30, hvor kontoret står til rådighed med betjening. Bestyrelse og udvalg står angivet i klubbladet Røgvandet og i menuen for oven på samme side.

Klubhuset er åbent hver dag i sæsonen april - december, undtagen mandag, alt efter opslag.

Hver torsdag aften står en specialmenu på kortet, til dem der måtte ønske at spise her, i de pæne omgivelser, Hver lørdag bydes der på Brunch og hver søndag bydes på det virkelig store "kolde bord" til medlemmer, og deres gæster på havnen. Du finder restaurationens menu her.

Klubhuset er et træhus fra begyndelsen at 1960' erne, men er gennemrenoveret i 2001.

Klubbladet "Røgvandet" udkommer op til 4 gange om året, og naturligvis beskrives- og annonceres de forskellige begivenheder heri. Et aktivitetsudvalg står for meget af klubbens sociale samvær, med de faste, såvel som diverse andre arrangementer, til stor glæde for alle, lige fra de yngste til de ældste.