Søsætning 2018

Bemærk at der i år gælder nye regler for søsætning af havnens både.

Tidsbestilling til søsætning af både kan ske mellem 08.00 -09.00 mandag-torsdag fra 15. marts hos havneassistent Johnna i Havnekontoret i spilhuset, i samme tidsrum på tlf. 8144 0710 (undtagen på søsætningsdagene), samt på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vær opmærksom på disse regler for årets søsætning:

Sommerpladslejen skal være betalt, inden der kan bestilles tid. Både der ikke er betalt sommerpladsleje for, de vil ikke blive søsat før betalingen er registeret eller der bliver fremvist en gyldig kvittering for betalingen. Årets mærkat med pladsnummer skal være påsat båden på en placering, der er let at se fra molen. Der skal også stå korrekt hjemhavn på båden inden søsætning.

Desuden skal kontrakten på bøjepladsen være underskrevet, inden båden bliver søsat. Kontrakten kan underskrives på Havneadministrationens kontor i sejlklubbens klubhus i kontortiden på torsdage fra 18.00 til 18.30.

Ejeren eller en stedfortræder SKAL være til stede og hjælpe til ved søsætningen, og sejle båden ud på plads umiddelbart efter søsætningen, med mindre andet aftales med havneassistenten. Bådejerne skal desuden rydde op på bådens vinterplads senest to dage efter søsætning, og så vidt muligt deltage i oprydning på pladsen på Store Bukkedag tirsdag d. 5. juni.

Bådene bliver søsat indenfor intervaller på hver ca. to timer.

Ny weekendservice for de, der har travlt på jobbet:

I år søsætter vi en ny weekendservice som forsøgsordning for de bådejere, der ikke bare lige kan tage fri en dag eller nogle timer, til at være med til at sætte båden i vandet. Om formiddagene søndag d. 6. maj og lørdag d. 12. maj vil der blive søsætning fra ca. kl. 7 og frem til ca. kl. 12, specielt for disse bådejere.

Søsætningsdatoer 2018:

April:3, 9 16 20, 24 26, 30.

Maj:6, 12, 17, 22 24 29, 31.

Bemærk at havnepladsen bliver helt afspærret i de 6-7 timer kranen kører på havnen. Vi henviser til parkeringspladsen på Strandhavevej.

Venlig hilsen Havneadministrationen.