top of page
Søg
  • Ulrik Larsen

Nyhedsbrev Januar 2024

Kære medlemmer

Godt nytår herfra.

Medlemsmøde og fællesspisning 25. januar

Torsdag d. 25. januar holdes der medlemsmøde kl. 19.00 i klubhuset. Alle er velkomne.

Vi vil i bestyrelsen gerne have nogle input til hvad vi skal arbejde med de kommende år og hvordan vi bedst mulig får udviklet Hvidovre Sejlklub og havn de kommende år.

Her bliver der blandt andet mulighed for at høre mere om havneudvalgets arbejde og planer for de kommende års forskønnelse af havneområdet. Oplæg til ideer, forslag til igangsætning af en arkitektkonkurrence og proces har været behandlet på møde i Kultur- og fritidsudvalget i Hvidovre Kommune den 8. januar.

Man kan se materialet på kommunens hjemmeside her. Dagsordner og referater (hvidovre.dk)

Udover de fysiske rammer bliver der også mulighed for at komme med input og forslag til udvikling af vores øvrige aktiviteter, og hvis man ellers har noget på hjerte.

Der er samme aften årets første fællesspisning. Som de andre gange koster det 50 kr. Det starter 17.30, og kræver tilmelding. Hvis man ikke inden jul tilmeldte sig til køkkenet, kan man gøre det på dette link. Susets Køkken - Reserver datoen 25. januar, noter hvor mange I kommer, og noter ”fællesspisning” i kommentarfeltet. Det skal ske senest søndag d. 21. januar.

Håber så mange som muligt vil dukke op.

Status Molerenovering

Som I kan se går det stærkt fremad med molerenoveringen, så vi er positive for at i hvert fald sydmolen bliver færdig og klar til sæsonstarten.
Endnu et højvande Lige efter nytår kom der endnu et højvande forbi. Denne gang var det ikke varslet som stormfloden i oktober, men der var næsten lige så meget højvande. Der skete ikke væsentlige skader ved havnen.

Fastelavn

Februar er som bekendt lig med fastelavn og traditionen tro bliver der fastelavn i sejlklubben. Der kommer nærmere info om dette senere, men nu er I varskoet og har mulighed for at planlægge udklædning.

Vh

Ulrik Larsen

51 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page